Меню сайту

Форма входу

Пошук

Календар

«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Наше опитування

Rate my site
Всього відповідей: 232

Друзі сайту

Головна » 2009 » Листопад » 18 » Дитячі Молитви
20:46
Дитячі Молитви

МОЛИТВА ДІТЕЙ ЗА БАТЬКІВ

Всемилосердний Боже! Дякую тобі за моїх батьків та за всі ті добра, що ти мені подав через них. Вони виховали мене, навчили любити твої святі заповіді та бридитися гріхом. Я люблю їх і хочу їх завжди шанувати і слухати. А ти, Господи, поможи мені твоєю ласкою, щоб я цю постанову виконав.
Благослови їх, Господи, всяким добром та довгим і щасливим життям, хорони від злого, дай їм силу перемогти всі труднощі. Дай, щоб вони на старості своїх літ діждалися потіхи від своїх дітей, а передусім від мене; а по смерті прийми їх і мене до небесного царства. Амінь.


МОЛИТВИ УЧНЯ

Перед навчанням

Милосердний Господи, пошли менi ту благодать Святого Духа, що дарує людинi розум i змiцнює духовнi сили, щоб я, уважно сприймаючи науку, вирiс (виросла) Тобi, Боже, на славу, родичам – на втiху, Церквi i народовi Твоєму – на користь.

До Ангела-хоронителя

Ангеле Божий, хоронителю мiй святий, даний менi на охорону! Щиро благаю Тебе: просвiчуй мене сьогоднi, хорони вiд усього злого, заохочуй до добрих дiл i провадь на спасенну дорогу. Амiнь.

Учнiвська молитва

Мій любий Ісусе! З цілого серця дякую тобі за ласку, що можу ходити до школи. З вдячности за це постановляю добре вчитися, завжди бути чемним (чемною) і послушним (послушною) супроти моїх учителів, бо знаю, що й ти, любий Ісусе, зростаючи в Назареті, був пильний, уважний і послушний своїй Матінці та опікунові, святому Йосифові.
Благослови ж мене, любий Спасителю! Твоєю ласкою допоможи менi, щоб я виконав (виконала) мої постанови, щоби я добре вчився (вчилася) i тим приносив (приносила) Тобi бiльшу славу, батькам – утiху, українському народовi – честь, а собi, як для душi, так i для тiла – користь. Амiнь.


Молитва про Божу мудрiсть

Предвiчний Боже, зiшли на нас з високого неба Твою Святу Мудрiсть, просвiти нею нашi уми. Нехай Божа мудрiсть поведе нас дорогами правди, нехай стереже нас вiд лжi й обману.


Пiсля навчання

Дякую Тобi, Боже, що Ти дарував менi можливiсть вислухати науку. Благослови моїх вчителiв, що ведуть мене до пiзнання правди, пошли їм сили викладати науку Тобi, Боже, на славу, а Церквi i народовi Твоєму – на користь.

(НОВА ЗОРЯ, число 33 (703), 25.08.2006 р.)


МОЛИТВА ДИТИНИ ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ

Дякуємо Тобі, Господи Боже, за те, що Ти щороку присилаєш до нас Святого Миколая. Ми знаємо, що Святий Миколай, який приходить до нас, це доброта наших батьків і добрих людей. Святий Миколаю, підкажи добрим людям, щоб вони пам’ятали про бідних, знедолених і сумних дітей. Добрий наш Покровителю, принеси нашим батькам і всім добрим людям бажаний ними подарунок і виконай їхні найсокровенніші прохання. Особливо пам’ятай про тих, хто чекає на доброту, і про тих, хто втратив віру в добро. Святий Миколаю, завжди молися за мене та за всіх людей. Амінь.


(http://www.ugcc-in-russia.narod.ru/molutvu/molutvu4.htm)

Переглядів: 1785 | Додав: Solomiyka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: